Bravo's Club

Since 1999

Точка на вкус

Bravo's

Во срцето на градот, а сепак далеку од градскиот метеж, има едно место каде можете да се опуштите и да уживате во уникатната мешавина на вкусови од целиот медитеран.

ГАЛЕРИЈА

Bravo's

Бесплатна достава!


Во Центар или Карпош, минималната нарачката треба да изнесува 200 ден,
а во другите населби мининалната нарачка треба да изнесува 400 ден.Контакт

Bravo's

Работно време

од Понеделник до Четврток 09:00 - 00:00
Петок и Сабота 09:00 - 01:00
Недела 14:00 - 22:00